Een trui kan gelden als een mode item, maar ook gewoon om ervoor te zorgen dat je lekker warm de dag door komt, zeker tijdens een koude winterdag. Maar bij welke temperatuur draag je eigenlijk een trui? Behalve dat dit uiteraard heel persoonlijk is, kan onderstaande informatie je ook helpen om een keuze te maken of je een trui aan moet trekken of niet.

Welk kledingstuk trek je aan?

Uiteraard is het erg persoonlijk bij welke temperatuur je een trui aantrekt. Echter zijn er wel bepaalde temperaturen waarbij de meeste mensen kiezen voor een trui in plaats van een polo of T-shirt. Tot 15 graden wordt vaak gekozen voor een lekkere dikke, warme trui. Tussen de vijftien en twintig graden kiezen mensen vaak voor een dun truitje en boven de twintig graden wordt er al gauw gekozen voor een polo, T-shirt of hemd/topje. Schommelt de temperatuur gedurende de dag, dan kun je ook eenvoudig een polo of T-shirt combineren met een (dunne) trui. Als het later op de dag dan afkoelt, heb je een lekkere trui bij de hand om aan te trekken. Luxe truien van GENTILUOMO zijn de perfecte keuze om aan te trekken bij wat kouder of enorm koud weer. Je hebt de keuze uit dikke en dunne truien. 

Trui binnenshuis 

Ben jij binnenshuis erg gewend om de verwarming aan te hebben, dan zal je het waarschijnlijk buitenshuis sneller koud hebben en eerder kiezen voor een warm vest of trui. Als het binnenshuis vaak wat kouder is, zul je merken dat de overgang naar een koudere buitentemperatuur minder groot zal zijn. Vaak loop je dan al in een trui en hoef je je niet te verkleden voordat je naar buiten gaat.

Trui in de zomer

Een trui in de zomer is een echte aanrader als het ’s avonds stevig afkoelt. Je kunt dan kiezen voor een dunne trui, die ervoor zorgt dat je niet afkoelt en je toch nog kunt genieten van een heerlijke zomeravond. Als de temperatuur onder de achttien graden komt, zul je al snel geneigd zijn om een trui aan te trekken. Alles boven de achttien graden vinden de meeste mensen te warm om een trui aan te trekken. Kijk dus vooral wat je zelf fijn vindt. Heb je het toch koud? Dan trek je lekker een heerlijke trui aan! Via Gentiluomo.com kun je eenvoudig truien aanschaffen voor de koudere zomeravonden/nachten. Want er is niets zo vervelend als het koud hebben en geen trui bij je hebben!