Heb je weleens van dit merk gehoord? Je zou eens moeten kijken naar de luxe truien van GENTILUOMO. Je gaat je ogen uitkijken want dit is echt een Nederlands merk en dan met Italiaanse stijl. Het zit heerlijk en reken er maar op dat je hier graag in gezien wil worden! Het is allemaal heel puur en authentiek. Je kunt bij dit merk altijd rekenen op een modieuze collectie en dat gaat samen met een natuurlijke look. Maar wel met een speciale Italiaanse smaak en stijl natuurlijk. Als je er benieuwd naar bent, lees dan snel verder en dan ga jij ontdekken wat jouw voordelen zijn!

Ontdek alle mogelijkheden zelf

Laat je ook eens inspireren op Gentiluomo.com. Binnen dit merk ligt de focus echt op stijlvol, comfortabel en klassiek. Het is kleding die bedoeld is voor de moderne en zelfverzekerde man, zo kun je er zowel thuis als op je werk goed uitzien. Het is zowel klassiek als modern, en dat maakt het ook wel weer uniek en het is ook tijdloos. Je bent op zoek naar een unieke outfit, dan weet je in ieder geval zeker dat je hier een juiste keuze gaat maken. Je zal er geen spijt van krijgen, daarom is het goed dat je je eerst eens laat inspireren, want dan weet je wat er zoal te koop is. Neem vooral je tijd, ontdek wat je mooi vindt en wat echt jouw stijl is. Of doe eens gek en draag eens wat heel anders, ook dan kan dit een goede keuze zijn.

Stoffen die worden gebruikt

Bij dit merk is er gekozen voor diverse stoffen, zoals fijne garen en dat wordt verwerkt door de beste wevers. De stoffen voelen dan ook erg fijn aan en het is duurzaam, maar uiteraard ook van hoge kwaliteit. Het doel van het designteam is verrassen en inspireren. De designers reizen dan ook echt de hele wereld over zodat zij de trends overal kunnen ontdekken en daar laten zij zich dan ook door inspireren. Het is allemaal ook heel goed terug te zien in de stijl van het merk. Elk jaar komen er twee collecties op de markt, zowel voor het voorjaar als de zomer, als voor het najaar en de winter. Het is altijd een update van de bestaande collectie en dan ligt de focus op details, kleuren en stijl.