Er zijn verschillende kinderkledingmerken en voor ouders is het een lastige keuze om te kiezen welke kleding nou het best is. Voor kinderkleding is het belangrijk te kijken naar veel dingen. Staat het leuk bij mijn kind? Zit het comfortabel? Gaat het mee met de trends van nu? Is het niet te duur? Gaat het lang mee? Het zijn veel punten waar je rekening mee moet houden. Ik geef jullie graag mijn favoriete kledingmerk voor deze zomer: Vingino!

De trends van deze winter

Op het gebied van kinderkleding zien we deze winter een stoere look met donkeren kleuren vaak terugkomen. Donkergroene truien zien er stoer uit en zullen we vaak terug zien. Camouflage is iets wat hier ook goed bij hoort en we zullen dus veel legerprint T-shirts zien in de winkels.

Naast dit zien we ook veel sjaaltjes en mutsen met prints erop terugkomen. Het standaard één kleur object lijkt niet meer te bestaan. Alles heeft verschillende printjes en kleurencombinaties. De kleuren zijn vooral donker, in tegenstelling tot afgelopen zomer, waar kleurrijke kleuren helemaal hip waren.

Vingino biedt een breed assortiment aan kinderkleding die naast dat het er erg goed uitziet, ook heel comfortabel zit. Het is kleding waarin kinderen ook in de koude maanden buiten mee kunnen spelen. Warme, comfortabele kleding die voor de meeste gezinnen goed te betalen is. Het is misschien iets duurder dan andere merken, maar het is van een goede kwaliteit dus gaat een lange tijd mee!

Wil je nou ook eens een kijkje nemen naar het assortiment van Vingino? Neem een kijkje naar de kinderkleding online bij Olliewood!