Heb jij een eigen bedrijf? Ben je van plan om merchandise te laten bedrukken om je marketinguitingen zichtbaar te maken en denk je erover om slippers met tekst te bedrukken? Het bedrukken van slippers met tekst is een coole en trendy manier om je merk te promoten. Echter, voordat je een beslissing neemt, is het belangrijk om de voor- en nadelen op een rijtje te zetten. In deze blogpost nemen we je mee door de voordelen en nadelen van het bedrukken van slippers met tekst.

Voordelen

  • Slippers bedrukken kan een goedkope manier zijn om je merk te promoten. Slippers zijn relatief goedkoop om te maken en het bedrukken ervan is ook betaalbaar.
  • Slippers met tekst kunnen door veel mensen worden gezien. Dit komt doordat mensen in de zomer vaak slippers dragen wanneer ze naar het strand, het zwembad of park gaan. Hierdoor gaan mensen ook jouw promotiemateriaal zien.
  • Je kunt slippers op verschillende manieren personaliseren. Je kan ervoor kiezen om slippers met een logo of cartoon figuur te bedrukken. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren waardoor je slippers perfect aansluiten bij jouw brand.

Nadelen

  • Omdat slippers vaak one size fits all zijn, kan de pasvorm bij sommige mensen niet goed zijn. Hiermee creëer je een mogelijk negatief beeld van jouw merk en product.
  • Slippers zijn vaak niet gemaakt om lang te blijven. Door het vele gebruik zullen ze na verloop van tijd vervangen moeten worden. Hiermee creëer je een negatief beeld van jouw merk en product.
  • Hoewel slippers veel mensen kunnen bereiken, is hun blootstelling aan zichtbaarheid beperkt tot bepaalde seizoenen.

Samenvattend

Het bedrukken van slippers met tekst is een goede manier om je merk te promoten en kan binnen het budget van de meeste bedrijven vallen. Echter, het is belangrijk om te onthouden dat slippers niet als hoogwaardige kwaliteit merchandise kunnen worden beschouwd. Als je zoekt naar promotionele merchandise die langdurig zichtbaarheid biedt, dan moet je wellicht naar andere producten kijken. Als je kiest voor slippers als onderdeel van jouw marketingcampagne, zorg dan voor een aantrekkelijk ontwerp en kwalitatieve slippers, zodat de ontvanger de attributen van jouw merk zal waarderen en uitdragen.

 

Bron: Bedrukken.nl