Elke vrouw wil er natuurlijk op haar best bij lopen. Elke seizoen kijken we weer naar de nieuwste trends en willen we onze kledingkast een upgrade geven met de nieuwste mode. En dan het liefst ook nog voor een leuke prijs natuurlijk. Maar wat zijn nou musthave fashion items die deze winter zeker niet in jouw kledingkast mogen ontbreken? We bespreken ze graag met je.

Gebreide jurken

Met deze fashion trend heb je geen dekentje en warme chocolademelk meer nodig. Jezelf warm houden deze winter doe je namelijk in een gebreide jurk. Gebreide jurken zijn lekker warm, zitten heerlijk comfy en houden je goed warm! Je kunt de gebreide jurk op meerdere manieren dragen. Bijvoorbeeld met een paar sneakers eronder en hoog opgetrokken witte sokken. Met deze look ga je terug in de jaren ┬┤80. Is dit niet helemaal jouw stijl? Dan kun je de gebreide natuurlijk ook dragen met een mooie panty en een paar boots. Op zoek naar een mooie jurk? Neem dan eens een kijkje bij het merk Studio Anneloes. Zij hebben hele mooie jurken in hun collectie en het fijne van dit merk is dat de kleding niet kreukt! Ideaal als strijken niet jouw ding is.

Puffer jas

In de winter heb je natuurlijk ook een lekkere warme jas nodig. Als je deze winter on fleek wilt zijn, dan is een puffer jas de jas die je aan jouw collectie moet toevoegen. Puffer jassen zijn de perfecte jassen voor de koukleumen onder ons. Vorig jaar was dit type jas ook al een trend. Dit jaar heeft de puffer jas een sportieve vorm gekregen. Hij is aan de korte kant, tegen een cropped versie aan.

Layering

We zien het al een tijdje voorbij komen bij grote merken als Gucci en Prada. De grote truc deze winter is dan ook layering. Hoe meer lagen hoe beter. Je draagt verschillende items die je normaal gesproken als los kledingstuk draagt, nu over elkaar heen. Je kunt bijvoorbeeld een blouse onder een shirt dragen en maak je outfit af met een lekkere warme shawl.

Ruitjes

Ook zie je deze winter weer ruiten. Ruiten zijn wat dat betreft nooit helemaal uit het straatbeeld verdwenen, maar niet iedereen is er fan van. Het is namelijk best een opvallende verschijning. Toch kun je ruiten op meerdere manieren dragen en dat is dan ook wat het merk Burberry laat zien.

Laat die winter maar komen!

Met deze tips weten wij zeker dat je er fashionable uitziet deze winter. Dus kom maar op met die koude en donkere dagen, wij zijn er in ieder geval klaar voor.