La Sportiva is een merk dat je wellicht nog niet kent, maar wat al vele jaren bestaat. Het merk richt zich op klimmen, wandelen en hardlopen en biedt zowel kleding als schoenen en accessoires aan om deze sporten te ondersteunen. La Sportiva is een kwalitatief hoogwaardig merk met een lange levensduur en biedt producten voor mannen en vrouwen aan. Hoewel het merk nog niet overal bekend is, is het een merk om in de gaten te houden. Hieronder lees je waarom je La Sportiva moet overwegen in het kopen van je sportkleding.

Outdoor sportkleding

In het assortiment van La Sportiva vind je kleding en schoenen voor allerlei outdoor sporten, zoals wandelen, hiken, trailrunnen en skiƫn. Je kunt de producten van La Sportiva in diverse sportwinkels kopen of de La Sportiva sportkleding online kopen. Het assortiment bevat jassen, shirts, t-shirts en tops, broeken en rokjes en schoenen. Alle producten zijn zo ontworpen, dat ze prettig zijn om te dragen tijdens de verschillende outdoor sporten en voldoende ventileren en warmte geven als dat nodig is. Doordat het een Italiaans merk is, zijn de producten niet alleen functioneel, maar ook mooi om te zien.

Trailschoenen

La Sportiva heeft naast kleding ook een heel assortiment outdoor schoenen voor wandelen, hardlopen en klimmen. Een van de stokpaardjes van het merk is de trailschoen. Deze zijn ontwikkeld met een zool die een stevige grip biedt en de voet optimaal ondersteund. Ook hebben de trailschoenen van La Sportiva een hele goede demping, waardoor schokken tijdens het lopen beter worden opgevangen en je minder snel last zult hebben van blessures. Door het GORE-TEX membraan dat in de schoenen is gebruikt, kun je zowel bij droog als nat weer de schoenen gebruiken en droge voeten houden.

Kwaliteit

Aan de producten van La Sportiva worden de hoogste eisen gesteld als het om kwaliteit gaat. Het mooie Italiaanse design is gecombineerd met comfort en functionaliteit om zo de beste producten voor iedere outdoor sporter te bieden. Het merk probeert zichzelf ook steeds weer opnieuw uit te vinden met nieuwe innovaties op het gebied van outdoor kleding en schoenen en heeft daarmee ook al diverse prijzen gewonnen. Als je overweegt om nieuwe sportkleding te kopen, dan is La Sportiva zeker een merk om in het achterhoofd te houden.